Bloody Bull
Bloody Bull este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 2,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 105 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, scallion, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cocktail De Taur Sângeros, Rețetă De Taur Sângeros, și Bloody Bull Lupta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați jantele de sticlă pre-răcite într-un castron de fenicul spice rub sau frecați-vă condimentele preferate.
Se toarnă o bere în fiecare pahar, deasupra cu amestec de tauri. Se amestecă cu o lingură și se servește.
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie grea la foc mediu. Urmăriți cu atenție, aruncând frecvent, astfel încât semințele să se prăjească uniform. Când este maro deschis și parfumat, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Trebuie să fie reci înainte de măcinare, altfel vor guma lamele.
Se toarnă semințele într-un blender și se adaugă sarea. Amestecați cu o pulbere fină, agitând ocazional blenderul pentru a redistribui semințele. Depozitați într-un borcan de sticlă bine închis într-un loc răcoros și uscat sau congelați.
Pentru a face Bloody Bull
Combinați sucul de roșii, jalapeno scallion, hreanul, sucul de lămâie, usturoiul și sarea și piperul într-un blender. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un ulcior și se dă la frigider până este gata de servit.