Blondie Negrese
Blondie negrese este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest desert are 167 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de nuci, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Blondie Negrese, Blondie-Topped Negrese, și Cakespy: Blondie-Topped Negrese.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 8x8 inch.
Combinați scurtarea și laptele în cratiță mare.
Se pune la foc mic până se topește scurtarea.
Se ia de pe foc, se adaugă zahărul brun și oul. Se amestecă până se amestecă bine.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de zahăr. Se amestecă vanilia și nucile.
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în mijloc iese curată. Se răcește și se taie în pătrate de 2x2 inch.