Blondie Negrese

Blondie Negrese
Blondie negrese este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest desert are 167 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de nuci, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Blondie Negrese, Blondie-Topped Negrese, și Cakespy: Blondie-Topped Negrese.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 8x8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați scurtarea și laptele în cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se pune la foc mic până se topește scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
4
Se ia de pe foc, se adaugă zahărul brun și oul. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OuăOuă
5
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de zahăr. Se amestecă vanilia și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
6
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în mijloc iese curată. Se răcește și se taie în pătrate de 2x2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista