Blond Texas Foaie Tort
Blond Texas Sheet Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort De Foi Din Texas, și Tort De Foi Din Texas.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 2 minute sau până la amestecare.
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă de 15 x 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 2 ore.
Pregătiți Glazura De Caramel-Pecan.
Se toarnă imediat peste tort răcit în tigaie, și răspândirea rapid pentru a acoperi tort.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Pillsbury Moist Supreme Premium Classic White Cake