Blocuri De Sushi Cu Tavă De Gheață
Ice-Tray Sushi blocuri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 37 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, maioneză, somon de calitate sashimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blocuri De Înghețată, Blocuri De Ziua De Naștere, și Blocuri De Construcție Prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția orezului, într-un castron.
Pentru a face blocurile de sushi-orez, folosiți o tavă cu cuburi de gheață ca matriță (vor funcționa și cupe mici, cutii de mini-brioșe și tigăi pentru tartule). Pregătiți matrița stropind-o ușor cu apă.
Apăsați orezul în pătratele tăvii, apoi folosiți degetul pentru a împinge o gaură la 3/4 din drum în fiecare pătrat.
Întoarceți matrița cu capul în jos pe hârtie cerată și atingeți până când pătratele cad.
Umpleți fiecare gaură cu aproximativ o linguriță de amestec de somon și serviți.
Dacă nu aveți un restaurant sushi la distanță de livrare, puteți folosi și orez de la un restaurant chinezesc.
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei, stropiți-l cu un amestec de 3 linguri de oțet de orez, 1 1/2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de sare, apoi amestecați pentru a combina.