Blinele de mazăre cu ochi negri cu gust de ardei iute

Blinele de mazăre cu ochi negri cu gust de ardei iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să încercați Blinele de mazăre cu ochi negri cu ardei iute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 36 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, ou, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Blinele de mazăre cu ochi negri cu sos de ardei iute, Blinele De Mazăre Cu Ochi Negri, și Black Eyed Pea Fritters.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea în apă pentru a acoperi cu 2 inci și înmuiați 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Pur ardei gras, ceapă, roșii, chile și sare în 2 loturi într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi amestecați pur și pur (aveți grijă, deoarece se va stropi). Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 8 până la 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Pur și simplu mazăre, ceapă și chile în robotul de bucătărie până când este cât mai neted posibil, apoi amestecați în ou și sare. Cu motorul pornit, adăugați 3 linguri de apă și amestecați până când este neted și pufos (adăugați lingura rămasă de apă, dacă este necesar, pentru a forma un aluat suficient de subțire pentru a scăpa dintr-o lingură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
ApăApă
MazăreMazăre
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 litri (de preferință fontă) până când termometrul înregistrează 360 de metri pătrați F. lucrând în loturi de 8, aruncați ușor linguri de aluat în ulei fierbinte, folosind o lingură mică pentru a răzui aluatul din lingură. Se prăjesc, amestecând continuu (pentru a preveni rumenirea prea rapidă a prăjiturilor), până devin aurii, aproximativ 2 minute, apoi se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Returnați uleiul la 360 cm. f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate4
Revista