Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Blinele de dovlecei cu ierburi și brânză. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, iaurt, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei prăjiți cu brânză și ierburi, Rulouri de dovlecei la grătar cu ierburi și brânză, și Gratin de dovlecei și ardei cu ierburi și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați dovleceii, ceapa și sarea într-o strecurătoare mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Lăsați să stea 1 oră; strângeți cât mai uscat posibil.
3
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă următoarele 6 ingrediente.
5
Se toarnă ulei vegetal într-o cratiță mare, la o adâncime de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a cratiței; încălziți uleiul la foc mediu-mare până la 350 buc.F. lucrând în loturi, formați amestecul de dovlecei-ceapă cu linguri în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
6
Se adaugă în uleiul fierbinte. Se prăjesc în loturi până când prăjiturile se rumenesc, întorcându-se o dată, aproximativ 3 minute în total. Folosind lingura cu fante, transferați blinele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.