Blinele de conopidă-parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, floretele de conopidă, parmezanul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blinele De Conopidă, Blinele De Conopidă, și Blinele De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulse usturoi în procesor de alimente până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați maioneză, coajă și suc și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până este gata de utilizare. (Face aproximativ 1 cană.)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați conopida în oală; gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scurgere.
7
Preîncălziți cuptorul la 93°; puneți o foaie de copt în cuptor. Umpleți o oală cu 2 inci de ulei; se încălzește la foc mediu-mare până ajunge la350 pe un termometru de prăjit, 10 până la 12 minute. Pe măsură ce uleiul se încălzește, într-un castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, parmezanul, 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Într-un castron mic, amestecați oul, Zara și patrunjelul. Se amestecă în amestecul de făină. Îndoiți în conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Măsline întregi Coapte
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Folosind o lingură, aruncați conopida acoperită în ulei și prăjiți în loturi, răsturnând la jumătatea drumului, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Subţire-
9
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie, apoi pe foaie cuptor. Întoarceți uleiul la 177°; repetați cu conopida rămasă.