Blinele De Conopidă-Parmezan

Blinele De Conopidă-Parmezan
Blinele de conopidă-parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, floretele de conopidă, parmezanul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blinele De Conopidă, Blinele De Conopidă, și Blinele De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulse usturoi în procesor de alimente până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați maioneză, coajă și suc și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până este gata de utilizare. (Face aproximativ 1 cană.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați conopida în oală; gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scurgere.
7
Preîncălziți cuptorul la 93°; puneți o foaie de copt în cuptor. Umpleți o oală cu 2 inci de ulei; se încălzește la foc mediu-mare până ajunge la350 pe un termometru de prăjit, 10 până la 12 minute. Pe măsură ce uleiul se încălzește, într-un castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, parmezanul, 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Într-un castron mic, amestecați oul, Zara și patrunjelul. Se amestecă în amestecul de făină. Îndoiți în conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Folosind o lingură, aruncați conopida acoperită în ulei și prăjiți în loturi, răsturnând la jumătatea drumului, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie, apoi pe foaie cuptor. Întoarceți uleiul la 177°; repetați cu conopida rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se servește cu sos și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista