Green Curry Fritters este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ghimbir, pastă de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Prăjituri crocante de Quinoa cu Chutney de roșii verzi și roșii de moștenire Green Zebra, și Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați maioneza și următoarele 7 ingrediente (prin ou).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ouă
3
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de pui; se amestecă ușor până se combină. Împărțiți în 12 porții egale; modelați ușor fiecare porție într-o mică bucată (nu împachetați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Pui întreg
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 6 torturi în tigaie; gătiți 3 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas și chiftele.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.