Blinchiki

Blinchiki
Blinchiki este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 434 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de lingură de supă zahăr, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Mame Clatite Din Zara Din Ucraina; Blinchiki / Oladi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ouăle, sarea și zahărul până se amestecă bine. Se amestecă 1 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați făină până când se formează un aluat gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Adăugați un amestec de ulei vegetal în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie fierbinte, unsă. Se prăjesc până devin aurii pe 1 parte, apoi se răstoarnă și se rumenesc cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista