BLD
BLD ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 125g de grăsime, și un total de 1382 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de slănină, sare kosher, haricots verts și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pesto: prăjiți nucile de pin într-o tigaie sau la cuptor, apoi lăsați să se răcească.
Combinați pătrunjelul, busuiocul, EVOO, brânza, nucile de pin, usturoiul și ardeiul chile într-un robot de bucătărie și pulsați până la neted. Condimentează cu sare și piper.
Char ardeiul gras sub un pui de carne sau peste o flacără de gaz, întorcându-se ocazional.
Așezați ardeiul într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Îndepărtați pielea carbonizată, îndepărtați semințele și feliați.
Așezați cârnații într-o tigaie cu 1/2 inch de apă și stropiți puțin EVOO deasupra. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă cu un capac și se reduce căldura la mediu-mare. Gatiti pana cand apa s-a evaporat, apoi continuati sa gatiti pana cand carcasele se rumenesc in ulei.
Între timp, într-o a doua tigaie la foc mare, aduceți 2 centimetri de apă la fierbere. Sareți apa și adăugați vârfurile haricots. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute, apoi se scurge. Întoarceți tigaia la foc și adăugați o picătură de EVOO la foc mediu-mare.
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc și se rumenesc.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie-crocant, încă 3 până la 4 minute.
Adăugați vârfurile haricots și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tavă la foc mediu-mare.
Întindeți pâinea cu un strat subțire de unt pe o parte. Prăjiți fiecare bucată, cu unt în jos, apoi răsturnați și prăjiți cealaltă parte.
Scoateți pâinea și tăiați blaturile cu unt la grătar cu o parte din pesto.
Frecați tava cu un pic de unt și gătiți ouăle ușor.
Aranjați câteva felii de piper prăjit pe fiecare bucată de pâine prăjită pesto și acoperiți cu un ou.
Se servește cu cârnații și haricoturile verts.