Blaturi De Briose Cu Pâine Cu Banane
Blaturile de brioșă cu pâine cu banane sunt un fără gluten și vegan mâncare de dimineață. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, 8 lingurițe de sare de mare cu cereale, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kewl Banane Nuci Muffin Topuri, Blaturi De Briose Cu Banane-Caramele, și Topuri De Briose Cu Banane Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Adăugați bananele decojite, curmalele fără sâmburi, uleiul de cocos și vanilia într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted. Am lăsat-o să curgă pentru un minut sau cam asa ceva.
Adăugați scorțișoara, praful de copt și sarea și procesați din nou până se combină.
Adăugați 1,5 căni de ovăz laminat și procesați doar 4-5 secunde, suficient de mult pentru a toca aproximativ ovăzul.
Scoateți procesorul de la bază și apoi scoateți lama și lăsați-o deoparte. Amestecați cu grijă restul de 1/2 cană de ovăz laminat și chipsurile de ciocolată.Puneți o porție mare de aluat (aproximativ 3-4 linguri pentru fiecare) pe pergament. Nu apăsați pe aluat pentru a aplatiza - pur și simplu lăsați-l într-o movilă pe foaia de copt.
Coaceți prăjiturile timp de 10 minute, rotiți tigaia și coaceți încă 7-9 minute până se rumenesc pe fund.Transferați imediat foaia de copt pe un suport de răcire timp de 10 minute. Apoi ridicați brioșele și puneți-le pe raft pentru a se răci complet.