Blaturi De Briose Cu Afine

Blaturi De Briose Cu Afine
Reteta de afine brioșă topuri ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această masă de dimineață are 89 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de unt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Blaturi De Briose Cu Afine, Blaturi De Briose Cu Afine, și Blaturi De Briose Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți-l la 375 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o cratiță mică la foc moderat, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă laptele, apoi se amestecă oul întreg, gălbenușul și vanilia până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
VanilieVanilie
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron, apoi adăugați amestecul de lapte și amestecați până se combină. Îndoiți afinele ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Împărțiți aluatul între 12 căni de briose, răspândind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
1
Frecați împreună toate ingredientele de topping într-un castron cu vârful degetelor până se sfărâmă, apoi presărați uniform peste aluat în cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Coaceți până devine auriu și crocant și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în diagonală în centrul unei brioșe iese curată, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
3
Se răcește în tigăi pe un raft 15 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui vârf de brioșă și scoateți cu grijă din cupe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
5
* Disponibil la magazinele de vase și cooking.com.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista