Blast cu unt de arahide
Peanut Butter Custard Blast ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 556 de calorii , 13 g de proteine și 36 g de grăsimi . Această rețetă servește 15 și costă 86 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână lapte, firimituri de prăjituri de tip sandwich cu ciocolată umplute cu smântână, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ardei gras umpluți mexican Blast Of Color , Smoothie cu patru fructe de pădure și plăcintă cu cremă cu mere cu crustă de fulgi de ovăz .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și zahărul; se amestecă cu untul. Apăsați pe fundul unui 13x9-in uns. vas de copt.
Coaceți 8 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Pentru umplutură, într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb, făina și sarea. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; pune totul in tava, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 cană în untul de arahide până se omogenizează. Amestecați ușor amestecul de unt de arahide în tigaie.
Se toarnă peste crustă. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Într-un castron mare, bate smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr de cofetarie; bate până se formează vârfuri tari.
Se întinde peste amestecul de unt de arahide.
Presărați cupe cu unt de arahide și alune.
Stropiți cu sirop de ciocolată.