Blanquette de Veau
Blanquette de Veau ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 493 calorii, 48G de proteine, și 27G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de amidon de porumb, ceapă, umăr De Vițel dezosat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Blanquette de vițel, Blanquette De Vițel, și Piccata De Veau 8 La Poutargue pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea și puneți - o într-o tigaie de 5 până la 6 litri.
Adăugați bulion, morcovi, cuișoare, foi de dafin și boabe de piper. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă și se fierbe ușor până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 1 până la 1 1/4 ore.
Între timp, clătiți ciupercile; tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate. Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, topiți untul; adăugați ciuperci și ceapă, amestecați, acoperiți și gătiți, scuturând tigaia sau amestecând des, până când sucurile de ciuperci s-au evaporat și legumele încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Când vițelul este fraged, transferați carnea și condimentele cu o lingură cu fante în tigaie cu ciupercile și ceapa (îngrămădite, dacă este necesar); aruncați cuișoarele și frunzele de dafin, dacă doriți.
Adăugați coaja de lămâie și smântâna în bulion în tigaia de 5 până la 6 litri și fierbeți, neacoperite, la foc mare până se reduc la 3 căni, 10 până la 15 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă până se omogenizează; se amestecă în sucuri de vițel clocotite.
Adăugați sucul de lămâie și carnea și legumele; amestecați ușor până când carnea este fierbinte, 2 până la 3 minute.
Adăugați sare după gust și tocană de oală în boluri largi