Blackberry Thumbprints
Blackberry Thumbprints este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 158 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, cuișoare măcinate, conserve de mure și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blackberry Thumbprints, Blackberry Sage Thumbprints, și Blackberry-Sage Amprente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială 6 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 32
Procesați migdalele într-un robot de bucătărie 30 de secunde sau până când sunt măcinate fin.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric greu până când este cremos. Adăugați treptat 1 cană zahăr pudră, bătând bine.
Combinați făina, următoarele 3 ingrediente și migdalele; adăugați treptat în amestecul de unt, bătând până la amestec.
Formați aluatul în bile de 3/4 inci și așezați 2 inci pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare în fiecare minge, formând o indentare.
Coaceți la 325 timp de 12 până la 15 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 2 minute.
Transferați la rafturi de sârmă și răciți 30 de minute.
Așezați conservele într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; decupați 1 colț de pungă pentru a face o gaură mică. Țeava se păstrează în crestături.
Încercați Această Răsucire!
Bulgări de zăpadă de migdale: omiteți cuișoarele, scorțișoara și conservele. Creșteți făina la 2 1/2 căni. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 4, bătând în 1 linguriță. extract de vanilie cu unt și zahăr. (Aluatul va fi sfărâmicios.) Formați și coaceți aluatul conform instrucțiunilor, fără a face indentări. Se răcește pe foi de copt 2 minute.
Transferați la rafturi de sârmă și răciți 10 minute.
Rotiți prăjiturile în 1/2 cană de zahăr pudră. Mărci: despre 5 duzină. Hands - on Timp: 25 min.; Timp Total: 1 oră, 37 min.