Blackberry Cobbler
Reteta Blackberry Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 15 minute. Acest desert are 460 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă cu gheață, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Totul, Dar... Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler, și Totul, Dar... Blackberry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsează făina cu 1/2 linguriță de zahăr și sarea până se combină.
Adăugați scurtarea legumelor și pulsul de 5 sau 6 ori, până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Adăugați untul rece și pulsul de 5 sau 6 ori, până când amestecul seamănă cu mazărea.
Adăugați apa cu gheață și pulsați de 5 sau 6 ori, doar până când patiseria este umezită uniform.
Transferați patiseria pe o suprafață ușor făinată și frământați până se adună. Aplatizați patiseria într-un disc de 6 inci, înfășurați-o în plastic și dați-o la frigider până când este fermă, cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron mare, aruncați murele cu restul de 1 1/4 căni de zahăr, sucul de lămâie, nucșoara și 1/3 cană de făină.
Lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ușor o dată sau de două ori, până când este ușor suculent, aproximativ 15 minute. Îndoiți untul topit.
Transferați fructele într-un vas rotund de sticlă sau ceramică de 2 litri.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați patiseria la o grosime de 1/4 inch, care este puțin mai mare decât vasul de copt. Drapați patiseria peste fructe de pădure. Tăiați consola la 1/2 inch și pliați-o sub ea însăși, apăsând patiseria pe marginea vasului. Crimpați marginea decorativ și faceți 3 tăieturi în centrul patiseriei.
Coaceți cizmarul timp de 1 oră sau până când umplutura clocotește și patiseria este aurie. Acoperiți marginile cu folie dacă crusta se rumeneste prea repede.
Lăsați să se răcească 20 de minute înainte de servire.