Blackberry Cobbler
Blackberry Cobbler ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 34 de fani. Dacă aveți la îndemână amestec de biscuiți cu unt, suc de lămâie, cremă de sodă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler, și Blackberry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ramekinele de 8 (4 inci) cu spray de gătit cu aromă de unt și puneți deoparte.
Într-un castron combinați murele dezghețate, tapioca, sucul de lămâie, 1/4 cană de sodă cremă și zahăr.
Într-un castron mare combinat biscuit se amestecă și restul de sifon crema.
Se amestecă până se amestecă bine.
Presărați amestecul de biscuiți peste fructe de pădure. Praf cu zahăr.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.