Blackberry Cobbler
Reteta Blackberry Cobbler poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 9. 2948 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, făină universală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blackberry Cobbler, Totul, Dar... Blackberry Cobbler, și Blackberry Cobbler.
Instrucțiuni
Puneți murele, zahărul, coaja și sucul de lămâie, scorțișoara și amidonul de porumb într-un vas de copt de 9x9. Amestecați pentru a combina totul și asigurați-vă că fructele de pădure sunt acoperite uniform cu zahăr.
Lăsați să stea 30 de minute pentru ca boabele să se macereze, astfel încât zahărul să se dizolve și boabele să-și elibereze sucurile.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Faceți topping de aluat de biscuiți: bateți energic făina, 3 linguri de zahăr, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Tăiați untul în amestecul de făină cu degetele sau cu o furculiță până când amestecul de topping seamănă cu firimituri grosiere.
Faceți o fântână în centru și amestecați laptele și oul bătut până când aluatul este doar umezit.
Acoperiți cizmarul: scoateți aluatul în linguri mari și aruncați peste fructele de pădure în vasul de copt, ca niște pietre.
Coaceți timp de 30 de minute la 350 km F, sau până când amestecul de fructe de pădure este Bulbuc și toppingul este frumos rumenit.
Mare servit cu frisca sau inghetata de vanilie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port, Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Cobbler funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.