BlackBerry Cherry Cobbler
Blackberry Cherry Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 230 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, mure, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler, și Blackberry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați umplutura de plăcintă, murele și scorțișoara. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul este bule, amestecand ocazional.
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Într-un castron mic, combinați zahărul și scorțișoara. Înmuiați biscuiții în unt și apoi în scorțișoară-zahăr. Aranjați biscuiții în jurul marginilor vasului; se presara cu migdale.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 25-30 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.