Blackberry-Bourbon Iced Tea

Blackberry-Bourbon Iced Tea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Blackberry-Bourbon Iced Tean. O porție conține 293 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr granulat, gheață, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Ceai Cu Gheață De Mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați murele, zahărul și menta tocată grosier într-un bol mare și amestecați cu un masher de cartofi sau o lingură de lemn și lăsați să stea în timp ce faceți ceaiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În timp ce murele se macerează, aduceți apa la fiert într-o cratiță medie, scoateți-o de pe foc, adăugați pungile de ceai și lăsați să fiarbă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți pungile și turnați ceaiul peste amestecul de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
CeaiCeai
4
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră pentru ca aromele să se contopească.
5
Turnați amestecul printr-o strecurătoare într-un ulcior, apăsând solidele, acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 2 ore. Nota bucătarului: de asemenea, puteți turna amestecul într-un bol setat în interiorul unei băi de gheață pentru a răci amestecul mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți ceaiul de mure peste gheață în pahare înalte și plutiți o lovitură de bourbon deasupra și garnisiți cu o mulțime de crenguțe proaspete de mentă...(ca un Julep de mentă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
ShotShot
Vermut StropitorVermut Stropitor
CeaiCeai
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Revista