Bite-Size Tras De Porc Po ' Boys
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați băieții Po' Pork Pulled Bite-Size. Această rețetă fără lactate servește 50 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de malț, semințe de țelină, praf de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mama ' s cel mai bun musca-size chiftele, Tacos de dimensiuni mici, și Prăjituri Cu Fructe De Dimensiuni Mici.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Clătiți și uscați fundul de porc. Într-un castron mic se amestecă împreună toate ingredientele pentru freca condiment. Înveliți carnea de porc complet cu amestecul de condimente și frecați-o în carne.
Puneți friptura într-o tigaie de prăjire sau într-o farfurie cu caserolă înaltă, cu un capac.
Se toarnă suficient stoc de pui în tigaie pentru a veni aproximativ 1/2-inch pe părțile laterale. Acoperiți tigaia bine cu folie sau capac și puneți-o în cuptor. Prăjiți carnea de porc până când carnea este complet fragedă și se desprinde foarte ușor, aproximativ 4 1/2 până la 5 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a mărunți carnea de porc din os.
Pentru Slaw: în timp ce carnea de porc se prăjește, combinați varza cu morcovii și ceapa într-un castron mare. În castron mic amestecati împreună ingredientele rămase.
Turnați pansamentul peste slaw și aruncați pentru a combina. La frigider cel puțin 1 oră și până peste noapte. Condimentează cu mai multă sare și piper, după gust, înainte de servire.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Feliați rulourile de cină în jumătate și puneți-le pe o tigaie pentru a se încălzi într-un cuptor scăzut. Când sunteți gata să asamblați po ' boys, puneți niște carne de porc mărunțită pe fundul fiecărei role, acoperiți cu un sos de grătar și terminați cu o lingură plină de slaw. Acoperiți cu blaturile ruloului și serviți imediat.