Bistro Mic Dejun Burger

Bistro Mic Dejun Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bistro Breakfast Burger. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. O porție conține 991 calorii, 51G de proteine, și 73G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos worcestershire, brânză havarti și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bistro Burger, Guest Post: Mic Dejun Bistro Francez De Ouă Și Legume, și Mic Dejun Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Amestecați ketchup-ul, zahărul brun, sosul Worcestershire, pudra de chili și sosul fierbinte într-un bol mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Folosind o furculiță, amestecați ușor carnea de vită cu boia, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru. Formați-vă în patru prăjituri de 5 inci. Acoperiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand grasimea este redata si slanina este crocanta, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți și scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
6
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii de slănină, lăsând aproximativ 2 lingurițe în tigaie, rezervând grăsimea suplimentară de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați burgerii în tigaie, 2 odată, și gătiți până se rumenesc frumos, 4 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până când burgerul este gata, aproximativ 4 minute pentru mediu-rare. Repetați cu burgerii rămași.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați burgerii pe o foaie de copt cu margini și introduceți-o în cuptor pentru a se încălzi în timp ce gătiți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați 1 lingură de grăsime de slănină rezervată în tigaie și încălziți la foc mediu-mare. Spargeti ouale in tigaie si gatiti pana cand albusurile sunt setate, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Între timp, periați chiflele cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
13
Așezați-le pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se prăjesc ușor, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Construiți burgerul așezând o chiflă de hamburger pe cocul de jos, adăugați o felie de brânză, 2 bucăți de slănină și deasupra cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Întindeți chifla de sus cu o parte din ketchup-ul condimentat și așezați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista