Bistro French Ceapă Pui
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Bistro French Onion Chicken acasă. Pentru 2,01 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție conține 397 de calorii, 34 g de proteine și 10 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ceapă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55%, ceea ce este bun. Supa de ceapă franceză în stil bistro, salata de pui și cartofi bistro franceză și sub-bistro franceză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți și amestecați ceapa în 1 linguriță de ulei la foc mediu-mic timp de 10 minute. Se amestecă zahărul brun și oțetul; gătiți 5-10 minute mai mult sau până când sunt fragezi și aurii.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, rumeniți puiul în uleiul rămas pe ambele părți.
Adăugați bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Transferați la un 11-in. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit; deasupra cu amestec de ceapă.
Peste fiecare piept de pui se pune cate o felie de bagheta; se presară cu brânză.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15 minute. Descoperiți, coaceți încă 3-5 minute sau până când un termometru pentru carne arată 170°.