Bistro French Ceapă Pui

Bistro French Ceapă Pui
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Bistro French Onion Chicken acasă. Pentru 2,01 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție conține 397 de calorii, 34 g de proteine și 10 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ceapă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55%, ceea ce este bun. Supa de ceapă franceză în stil bistro, salata de pui și cartofi bistro franceză și sub-bistro franceză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți și amestecați ceapa în 1 linguriță de ulei la foc mediu-mic timp de 10 minute. Se amestecă zahărul brun și oțetul; gătiți 5-10 minute mai mult sau până când sunt fragezi și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
În aceeași tigaie, rumeniți puiul în uleiul rămas pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați la un 11-in. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit; deasupra cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Peste fiecare piept de pui se pune cate o felie de bagheta; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
BaguetteBaguette
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15 minute. Descoperiți, coaceți încă 3-5 minute sau până când un termometru pentru carne arată 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista