Bisque de stridii și orez sălbatic necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o supă care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați 2 slănină, suc de scoici, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Caserola De Orez Sălbatic Cu Stridii, Caserola de orez sălbatic și stridii, și Oyster Bisque sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o cratita mare si grea la foc mediu-mic 6 minute sau pana cand este crocanta. Se amestecă ceapa; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Strecurați stridiile printr-o sită peste un bol. Rezervați stridii; adăugați lichid de stridii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
3
Combinați sucul de scoică și făina într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de suc de scoici, bulionul și frunza de dafin în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti pana se reduce la 2 cani (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Frunze De Dafin
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Reduceți căldura la minim. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă orezul, laptele, jumătate și jumătate, sarea și piperul. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Se amestecă stridiile rezervate; gatiti 5 minute sau pana cand marginile stridiilor se onduleaza.