Bisque de ciuperci cu pălării de top de patiserie

Bisque de ciuperci cu pălării de top de patiserie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Bisque de ciuperci cu pălării de patiserie. Această rețetă face 6 porții cu 602 calorii, 10g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, unt de sherry, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Consomme de ciuperci cu Moreluri și"pălării" de patiserie, Biscuiți De Creveți În Foietaj, și Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați capetele tulpinii dure sau decolorate și orice pete învinețite din ciuperci. Clătiți ciupercile obișnuite și scurgeți-le bine. (Dacă folosiți galbenele, scufundați-vă în apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a slăbi murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți, clătiți sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.) Tăiați grosolan ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați slănina până când grăsimea începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; se amestecă până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați ciuperci și amestecați des până când lichidul lor este evaporat și ciupercile încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați coniac și amestecați pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați vin și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulion și reveniți la fierbere, apoi acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, pentru a amesteca arome, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Se ia de pe foc.
10
Într-un blender, ținând în jos capacul cu un prosop, amestec vârtej, o parte la un moment dat, pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă într-un castron. Se amestecă smântâna, apoi sare și piper după gust. Se răcește, amestecând ocazional, până când supa este la temperatura camerei, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Puneți supa în șase feluri de mâncare rotunde sau boluri rezistente la cuptor (dimensiunea de 1 1/4 până la 1 1/2 cană; 3 1/2 până la 4 1/2 in. lățime) până la 1/2 inch de jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Pe o placă ușor făinată, rulați fiecare coajă de foietaj într-o rundă de 1 până la 1 1/2 inci mai lată decât partea superioară a vaselor souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie Cu PufCoji De Patiserie Cu Puf
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Periați oul într-un chenar de 1/2 inch în jurul marginii inferioare (partea necorelată) a fiecărei runde de patiserie. Drapați cu grijă fiecare rundă, cu partea de ou în jos, peste un vas, astfel încât să nu atingă supa; apăsați ferm marginile în jurul părților laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
15
Periați mai mult ou ușor peste blaturile și părțile laterale de patiserie (aruncați oul rămas sau economisiți pentru o altă utilizare). Așezați vasele la cel puțin 1 inch distanță într - o tigaie de copt de 12 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
16
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când patiseria este rumenită bogat, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Serviți imediat, cu unt de sherry-shallot pentru a se amesteca în porții la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
18
Sherry-unt de șalotă: într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare, amestecați 1/3 cană de șalotă tocată și 1/3 cană de sherry uscat adesea până când lichidul este evaporat și șalotele încep să se rumenească, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Se toarnă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Adăugați 3 linguri de unt (la temperatura camerei) în șalotă și amestecați. Împărțiți în șase porții egale și, cu mâinile, rotiți fiecare într-o minge. Aranjați pe o farfurie mică. Acoperiți și răciți până la fermitate, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista