Biscuiți și rulouri de sos
Biscuiții și rulourile cu sos ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 174 calorii. Un amestec de făină de aur, picături de cârnați de porc, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Biscuiți și sos.
Instrucțiuni
În tigaie de 8 inci, zdrobiți și gătiți cârnați de porc la foc mediu, amestecând ocazional, până când nu mai sunt roz.
Scurgeți, rezervând picături.
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți ușor sau pulverizați tigaia de 13x9 inci.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, laptele și zahărul până se formează aluatul.
Așezați aluatul pe suprafață ușor presărat cu amestec Bisquick; frământați până se omogenizează, aproximativ 10 rotații.
Intindeti aluatul la dreptunghi de 15x9 inch.
Spread cârnați maruntita pe dreptunghi.
Rulați aluatul strâns dintr-o parte lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila.
Tăiați rola în 12 felii egale.
Așezați partea tăiată în tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, întoarceți picăturile de cârnați în tigaie la foc mediu (adăugați unt după cum este necesar pentru a face 4 linguri în total).
Adăugați făină; bate cu biciul. Adăugați încet lapte, bătând constant. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se ingroasa.
Transferați rulourile pe farfurii de servire. Lingura sos peste blaturi; se presara cu sare si piper dupa gust.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5