Biscuiți și budincă de pâine cu brânză albastră

Biscuiți și budincă de pâine cu brânză albastră
Biscuitul și budinca de pâine cu brânză albastră necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, biscuiți cu lapte copt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 92 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare includ Budinca De Pâine Cu Brânză Albastră, Toffee Biscuit Pâine Budinca, și Pâine De Biscuiți Cu Șuncă Și Brânză De Țară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați 1/2 cană de brânză albastră în vasul de copt. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se adaugă ardeii verzi și ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați porumbul și jalapenos și gătiți încă 1 minut. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un castron mare, amestecați smântâna și ouăle. Zdrobiți biscuiții și restul de 1 1/2 căni de brânză albastră în cremă și amestecați pentru a combina. Se amestecă legumele sotate și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți până la aur și puneți la mijloc, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți vasul din cuptor și serviți fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista