Biscuiți Vegani Din Grâu Integral
Biscuiții vegani din grâu integral sunt lactate gratuit rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 111 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină de patiserie, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Biscuiți Din Grâu Integral, Biscuiți Din Grâu Integral, și Biscuiți Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Amestecați făina, praful de copt, pudra de stevia și sarea într-un bol.
Tăiați în ulei de nucă de cocos cu un tăietor sau cuțit de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele de migdale până când aluatul este doar umezit.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 8 până la 10 ori. Bateți sau Rulați aluatul într-o rundă groasă de 3/4 inch.
Tăiați cercurile cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci și aranjați biscuiții pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.