Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile gigantice de ovăz de cireșe. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 403 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-Uri Gigantice Cu Fulgi De Ovăz, Cookie-Uri Gigantice Cu Fulgi De Ovăz, și Prajit Făină Gigant Fulgi De Ovăz Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă de scurtare, unt și zaharuri. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ovăzul, făina, condimentul de plăcintă cu mere, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de cremă. Se amestecă cireșele și coaja de portocală.
Cookie-ul de ovăz funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.