Biscuiți Tortilla Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții de Tortilla fără Gluten. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 161 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline, tortilla de porumb, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Crackers Crocante Însămânțate În Trei Moduri (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegan, Paleo, Fără Nuci), Biscuiți de casă din semințe de in și cânepă / fără cereale și fără Gluten, și Biscuiți Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, chimenul și pudra de chili. Folosind o perie de patiserie, periați ușor fiecare tortilla pe ambele părți cu ulei. Folosind un cuțit de bucătar sau o roată de pizza, tăiați fiecare tortilla în fâșii de aproximativ 1 inch grosime.
Tăiați benzi în bucăți de 1 inch
Împărțiți biscuiții între două foi de copt.
Coaceți timp de 5 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Folosind o spatulă, întoarceți ușor benzile. Reveniți la cuptor și coaceți până când sunt crocante, încă aproximativ 3.
Scoateți din cuptor și presărați sare și piper după gust. Se răcește și se păstrează într-un recipient etanș timp de aproximativ o săptămână.