Biscuiți Scallion
Biscuiții Scallion sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, scallions, linguriță de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), Biscuiți Scallion, și Biscuiți Cheddar-Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea. Amestecați untul cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați scallions și 3/4 cană de lapte și amestecați cu o furculiță doar până se formează un aluat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 6 până la 8 ori, apoi bateți într-un pătrat de 8 inci (1/2 inch grosime).
Tăiați în pătrate de 16 (2 inci) și transferați pe o foaie de copt cu unt, la aproximativ 1 1/2 inci distanță.
Periați cu lingura rămasă de lapte, apoi coaceți până devin aurii, 12 până la 15 minute.