Butterscotch ciocolata Sandwich Cookie-uri este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtă dulce Butterscotch S ' mores cookie-uri Sandwich, Plus un # CHIPITS Giveaway, Tort de înghețată cu ciocolată-sandwich cu sos de Butterscotch, și Fursecuri Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți fursecurile: într-un castron mare, bateți făina cu pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, cremați untul cu zahărul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Cookie-uri
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
2
Adăugați oul și vanilia și bateți până se omogenizează. Bateți ingredientele uscate la viteză mică. Răzuiește aluatul și tapetează-l în două discuri de 6 inci. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute sau până când este răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Aluat
Folie
Ouă
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați aluatul să se înmoaie la temperatura camerei timp de 15 minute. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți 1 disc de aluat la o grosime redusă de 1/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri rotund sau pătrat de 3 inci, tăiați cât mai multe fursecuri și transferați-le pe 2 foi mari de copt fără grăsime. Adunați resturile, apăsați-le împreună și răciți-le scurt până când sunt suficient de ferme pentru a se rostogoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Întindeți resturile și tăiați mai multe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Rola
6
Coaceți prăjiturile pe rafturile inferioare și mijlocii ale cuptorului timp de 12 minute sau până când s-au umflat și blaturile arată uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să se răcească 5 minute pe foi, apoi transferați fursecurile într-o grătar pentru a se răci complet. Repetați cu al doilea disc de aluat cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Faceți umplutura: într-o cratiță medie, combinați zahărul brun cu smântâna și 4 linguri de unt și dați la fiert. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana la sirop, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până se îngroașă și abia se încălzește la atingere, aproximativ 15 minute.
10
Transferați într-un castron mediu și bateți în restul de 4 linguri de unt, zahărul cofetarilor și bourbonul până când umplutura este pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Aranjați jumătate din cookie-uri pe o suprafață de lucru, cu vârful în jos. Scoateți 1 lingură de umplutură de butterscotch în centru și acoperiți cu fursecurile rămase, topuri în sus; apăsați ușor pentru a forma sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Butterscotch
Cookie-uri
12
Transferați cookie-urile într-un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
13
Faceți înainte: cookie-urile sandwich pot fi păstrate într-un recipient etanș până la 1 săptămână.