Biscuiți Rapizi Cu Bacon-Cheddar
Biscuiții rapide cu Bacon-Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. 408 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, ou, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Plăcintă cu oală de pui și slănină cu biscuiți Cheddar cu slănină, Biscuiti Cu Bacon Cheddar, și Biscuiți Cheddar-bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 425 de grade F.
Într-un castron mare adăugați făina, praful de copt, 1 linguriță de sare, boia de ardei și praful de ceapă.
Se amestecă pentru a se amesteca apoi se face o fântână în centrul bolului și se adaugă laptele, untul, slănina și brânza.
Se amestecă ușor cu o lingură de lemn. Aluatul va fi umed și lipicios. Folosind o măsură de 1/4 cană sau o lingură de înghețată, porționați aluatul pe o foaie de copt, lăsând aproximativ un centimetru în jurul fiecărui biscuit.
Într-un castron mic, bateți oul cu un strop de apă și apoi periați acest amestec pe partea superioară a fiecărui biscuit.
Coaceți la cuptor până când biscuiții se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul unuia iese curată, 20 până la 22 de minute.