Biscuiți Proaspeți De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones proaspete de portocale. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge, Biscuiți portocalii cu ciocolată cu glazură portocalie, și Biscuiți de ciocolată portocalie și neagră cu glazură portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, amestecați făina, ovăzul, 3 linguri de zahăr, praful de copt, coaja de portocală și sarea.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă oul și doar suficient jumătate și jumătate, astfel încât aluatul să lase partea bolului.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați ușor de 10 ori. Pe foaia de cookie-uri ungreased, pat sau rola în cerc de 7 inch, 1/2 inch grosime.
Tăiați în 6 pene cu cuțit ascuțit care a fost scufundat în făină, dar nu separați pene.
Periați cu suc de portocale; se presară cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți 10 până la 14 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; separați cu grijă pene.