Biscuiți Picante

Biscuiți Picante
Reteta Scones picant ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 30 minute. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 12. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coacăze, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Biscuiți De Dovleac Picant, Scones Ghimbir Picant, și Biscuiți de salvie de dovleac cu gem picant de cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați făina universală, făina integrală de grâu, zahărul alb, praful de copt, scorțișoara măcinată, nucșoara măcinată și sarea într-un bol și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se taie untul până se sfărâmă și se amestecă stafidele. Faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Într-un castron mic bateți oul până se spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă laptele și se toarnă în fântâna făcută în ingredientele uscate. Se amestecă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor de 8 până la 10 ori. Puneți aluatul în două cercuri de 6 inci și transferați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Ungeți blaturile cu lapte și presărați cu zahăr. Scor fiecare top în 6 pene în formă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 minute sau până când se ridică bine și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește fierbinte cu unt. Untul de arțar merge foarte bine cu aceste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista