Biscuiți mai sănătoși cu fulgi de ovăz fără coacere
Biscuiții mai sănătoși cu fulgi de ovăz fără coacere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 80 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 40 și costă 8 cenți per porție. Un amestec de ovăz rulat, sare, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi prăjiturile cu ciocolată și fulgi de ovăz mai sănătoase pentru inimă, prăjituri cu fulgi de ovăz și ciocolată mai sănătoase și prăjituri fără coacere cu ciocolată și unt de arahide.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, laptele și pudra de cacao într-o cratiță; se aduce la fierbere și se fierbe la fierbere timp de 1 minut.
Scoateți cratita de pe foc și amestecați untul de arahide, sosul de mere și extractul de vanilie în amestecul fierbinte până la omogenizare.
Adăugați ovăz și amestecați până se amestecă uniform.
Puneți amestecul de ovăz cu o lingură pe hârtie cerată. Se răcește complet înainte de a se scoate de pe hârtie, cel puțin 20 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiți cu fulgi de ovăz în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.