Biscuiți Lipicioși Cu Slănină De Mere

Biscuiți Lipicioși Cu Slănină De Mere
Biscuiții lipicioși cu slănină de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 314 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 1691 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, condimente pentru plăcintă cu mere, Marzetti old fashioned caramel dip și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Chifle lipicioase cu mere, slănină și Cheddar, Biscuiți cu Bacon cu unt de mere prăjit, și Biscuiți Lipicioși Quicky.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425. Pulverizați partea inferioară și laturile a 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Combinați nucile pecan și 1 cupă de caramel de la Mermaid într-o ceașcă mică sau într-un castron mic. Împărțit uniform caramel pecan topping printre cupe briose, și se lasă deoparte.Folosind un castron mediu și o furculiță, combinați amestecul de copt, laptele, zahărul brun și condimentele de plăcintă cu mere până se formează un aluat. Îndoiți bucățile de mere tocate și slănina mărunțită până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment De Plăcintă Cu MereCondiment De Plăcintă Cu Mere
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Zahăr BrunZahăr Brun
Caramel DipCaramel Dip
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci PecanNuci Pecan
MărMăr
AluatAluat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Așezați linguri de aluat în fiecare ceașcă de briose peste dip caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel DipCaramel Dip
AluatAluat
4
Coaceți 9-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați tigaia pentru brioșe pe raftul de răcire; se răcește doar 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
6
Așezați o foaie de copt cu capul în jos peste tigaia cu brioșe și întoarceți cu grijă foaia de copt și tigaia cu brioșe pentru a îndepărta biscuiții. Răsturnați orice topping care rămâne în tigaie și puneți-l pe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
7
Stropiți blaturile cu o baie suplimentară de caramel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel DipCaramel Dip
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista