Biscuiți Italieni Cu Migdale
Reteta Cookie-uri de migdale italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 36 și costă 28 de cenți pe porție. Acest desert are 73 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de sare, migdale albite, cireșe glaciare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, Biscuiți Italieni Cu Migdale, și Serios Italian: Fursecuri Cu Smochine Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți-le la 350 buc.F. Ungeți ușor 2 foi mari de copt, apoi tapetați cu hârtie pergament.
În robotul de bucătărie, combinați 2 1/4 căni de migdale și 1/3 cană de zahăr. Procesați până la măcinat fin, răzuind părțile laterale o dată sau de două ori. Pune deoparte.
În mixerul electric prevăzut cu accesoriu pentru tel, bateți albușurile de ou și sarea la viteză mare până se formează vârfuri moi. Reduceți viteza la mediu și presărați treptat restul de 1/3 cană de zahăr. Întoarceți viteza la mare și bateți amestecul până se formează vârfuri rigide și strălucitoare. Îndoiți ușor amestecul de migdale măcinate și extractele de migdale și vanilie.
Rulați amestecul în bile de 1 inch, așezați 2 inci pe foi de copt și aplatizați ușor. Completați fiecare cu cireșe sau migdale Glacate.
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii, schimbând pozițiile tigăilor la jumătatea drumului, aproximativ 25 de minute. Se răcește pe foi 5 minute, apoi se transferă în rafturi pentru a se răci complet.
Cookie-urile păstrează, învelite, câteva zile sau înghețate, câteva săptămâni. Recrisp în cuptor cald.