Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Biscuiții Graham vegani și fără Gluten ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucșoară, lapte de migdale, sare de mare cu cereale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți Graham [versiune fără gluten și vegană], Biscuiți Graham Fără Gluten, și Biscuiți Graham (Fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați o foaie mare de copt cu pergament paper.In un castron mic, amestecați împreună toate ingredientele umede.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați crupe de hrișcă și ovăz laminat într-un blender de mare viteză și amestecați la înălțime până la o făină fină forms.In un castron mare, amestecați împreună ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz Laminat
Hrișcă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul umed în amestecul uscat și amestecați bine cu o lingură până se adună și nu mai rămân pete uscate de făină.Formați aluatul în 2-3 bile și așezați-l pe rând pe un covor antiaderent ușor făinat. Făinați ușor un sucitor (dacă este necesar) și începeți să întindeți aluatul până când aveți un dreptunghi gros de aproximativ 1/8 inch. Aluatul se va sparge puțin, dar acest lucru este total normal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Tăiați biscuiții în formele la alegere folosind tăietori de prăjituri, un feliator de pizza/feliator de patiserie sau un cuțit pentru a tăia formele dorite. Am folosit un tăietor pătrat de 2 inci cu o margine teșită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați fiecare bucată pe foaia de copt, lăsând 1/2 inch între fiecare. Introduceți câteva găuri de furculiță în fiecare cracker. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți timp de 10 minute și apoi scoateți din cuptor și răsturnați cu grijă fiecare cracker cu o spatulă. Rotiți tigaia și reveniți la cuptor timp de 6-7 minute mai mult, până devin aurii. Cu atenție, transferați biscuiții într-un suport de răcire timp de 15 minute.Păstrați biscuiții într-un borcan de sticlă sau recipient pe tejghea sau înfășurați și congelați pentru mai târziu.