Biscuiți Graham de modă veche cu zahăr Turbinado
Biscuiti Graham de modă veche cu zahăr Turbinado este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, făină, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Graham cu scorțișoară și zahăr, Zahăr Brun Scorțișoară Graham Crackers, și Casă Scorțișoară Zahăr Graham Crackers Smores pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună făinurile, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună untul, zahărul granulat și zahărul brun la viteză medie până când amestecul este galben deschis și pufos, aproximativ 3 minute. Cu mixerul la viteză mică, adăugați o treime din amestecul de făină și 1/4 cană de apă.
Se amestecă timp de 30 de secunde. Repetați acest pas o dată, apoi adăugați amestecul de făină rămas și amestecați doar pentru a combina. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna timp de aproximativ 10 secunde. Împărțiți aluatul în jumătate. Acoperiți o jumătate cu folie de plastic și lăsați-o deoparte.
Așezați o foaie de hârtie pergament pe o suprafață de lucru, puneți aluatul pe pergament și acoperiți cu o a doua foaie de pergament.
Rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Repetați cu a doua jumătate a aluatului. Se răcește aluatul aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți aluatul din frigider, îndepărtați ambele foi de pergament și puneți aluatul pe o tăietură. Folosind un tăietor pătrat de prăjituri, tăiați aluatul, rotind resturile de două ori.
Puneți fursecurile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Presărați fiecare prăjitură cu un vârf de zahăr turbinado.
Coaceți, rotind foaia la jumătate, timp de 20 de minute sau până când fursecurile au o culoare aurie închisă în jurul marginilor.
Se lasă să se răcească timp de 10 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Retipărit de la One Girl Cookies: Rețete pentru prăjituri, Cupcakes, plăcinte Whoopie și prăjituri de la iubitul lui Brooklyn
Brutărie de Dawn Casale și David Crofton. Copyright 2012 de către one Girl Cookies Ltd. Fotografii Copyright 2012 de Iain Bagwell. Publicat de Clarkson Potter / Publishers, o divizie a Random House, Inc.