Biscuiți Din Scoarță De Mentă

Biscuiți Din Scoarță De Mentă
Cookie-urile de coajă de mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, unt, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 10%. Rețete similare sunt Biscuiți Din Scoarță De Mentă, Biscuiți Cu Coajă De Mentă Cu Ciocolată, și Biscuiți și coajă de mentă cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Bateți untul, scurtarea legumelor, zahărul brun deschis și zahărul alb într-un castron mare separat până la crem. Bateți ouăle, extractele de vanilie și mentă și colorantul alimentar roșu în amestecul de unt până se omogenizează. Bateți treptat ingredientele uscate în ingrediente umede până când aluatul este neted. Îndoiți chipsurile de ciocolată albă și bastoanele de bomboane zdrobite în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
MentăMentă
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți bucățile de aluat de 1 lingură, rotiți-le în bile și așezați-le pe foi de copt negreșite. Aplatizați ușor prăjiturile cu fundul unui pahar de băut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cookie-urile sunt setate, dar nu sunt rumenite, 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați să se răcească pe foile de copt timp de 2 minute înainte de a le scoate pentru a termina răcirea pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista