Biscuiți din făină de porumb-salvie cu sos de cârnați
Biscuiți de porumb-salvie cu sos de cârnați este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, amestecați, cârnați de mic dejun cu curcan în vrac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați salvie fără gluten, gruyere + biscuiți cu lapte de cârnați + sos, Biscuiți Din Făină De Porumb Salvie, și Biscuiți Din Făină De Porumb Cu Parfum De Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 buc. Se amestecă 1 3/4 căni Bisquick mix, făina de porumb, 2/3 cană de lapte și salvie până se formează aluat moale; bate 30 de secunde. Aruncați cu 12 linguri pe foaia de fursecuri unsuroasă.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
În timp ce biscuiții se coc, gătiți cârnații într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, amestecând frecvent, până când nu mai sunt roz; scurgere.
Presărați 1/4 cană Bisquick mix peste cârnați; se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă treptat 2 1/4 căni de lapte până se omogenizează bine.
Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa. Se amestecă sare și piper.
Serviți biscuiții cu sos de cârnați.