Biscuiți De Roșii Afumați

Biscuiți De Roșii Afumați
Bisque de roșii afumate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 197 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare și piper, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tomate Bisque cu Gouda afumat Dippers brânză la grătar, Biscuiți Cu Somon Afumat, și Paprikan afumat și rutabaga Bisque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pasta de roșii, sosul de roșii și piureul de roșii. Se fierbe și se adaugă ierburile uscate. Se amestecă smântâna grea și fumul lichid și se condimentează după gust cu sare și piper. Se încălzește ușor, dar nu se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Fum LichidFum Lichid
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ierburi UscateIerburi Uscate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista