Biscuiți De Morcovi
Biscuiții de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 12. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți stafide, nuci, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Biscuiți De Morcovi, Biscuiți Cu Morcov Gingered, și Biscuiți Cu Tort De Morcovi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204° (375F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți foaia de biscuiți sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, tăiați crema de brânză în amestec de tort uscat, folosind furculița, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă uleiul, oul, nucile și stafidele până se formează aluatul moale. Frământați de 6 ori pe o suprafață bine făinată.
Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare jumătate într-o bilă. Apăsați aluatul într-un cerc gros de 3/4 inci (aproximativ 6 1/2 inci în diametru).
Tăiați fiecare în 6 pene cu un cuțit ușor înfăinat.
Așezați 1 inch pe foaia de cookie.
Coaceți 15 până la 19 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți din foaia cookie. Se răcește 10 minute. Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde neacoperită pe mediu (50%) 15 secunde.
Stropiți glazura peste biscuiți.
Se servește cald. Magazin acoperit.