Biscuiți de lapte cu trei variante
Biscuiții de lapte cu trei variante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 147g de grăsime, și un total de 2984 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 2,49 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, zahărul pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Biscuiți Din Lapte Bătut, Biscuiți Din Lapte Bătut, și Biscuiți Din Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aliniați două foi de copt cu hârtie pergament; deoparte.
Bateți făina, zahărul granulat, praful de copt, sarea și untul în vasul unui mixer de suport la viteză medie, până când se sfărâmă și untul are dimensiunea de mazăre, aproximativ 2 minute.
Adăugați zară și amestecați doar până când aluatul începe să se unească, aproximativ 20 de secunde.
Se amestecă doar pentru a se amesteca într-un aluat shaggy, aproximativ 10 secunde. (Dacă nu aveți un mixer de suport, tăiați untul în ingredientele uscate cu un blender de patiserie, apoi amestecați laptele de unt.)
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată. Formați în 2 discuri, fiecare aproximativ 1 in. gros și încă uscat în câteva locuri.
Tăiați fiecare disc în 8 pene. Puneți pene pe foi de copt 1 in. în afară.
Coaceți până la puf și auriu, aproximativ 20 de minute. Praf cu zahăr pudră.
Adăugați 1/3 cană fiecare caise uscate tocate și ghimbir cristalizat. Puteți folosi orice fel de caise uscate, dar ne place mai ales California Blenheims pentru aroma lor bogată, dulce-dulce (comanda online frombrfarms.comorandysorchard.com).
Adăugați 1/3 cană fiecare cireșe uscate și migdale feliate.
Adăugați 3 linguri. coaja de lămâie la amestecul de făină și amestecați ușor în 1/3 cană afine congelate la Pasul 3, având grijă să nu zdrobiți fructele. (Boabele congelate sunt mai bune în biscuiți decât proaspete, pentru că nu se scurg la fel de mult).