Biscuiți de grâu cu ierburi și ceapă
Biscuiții de grâu cu ierburi și ceapă sunt un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți Cu Ierburi De Ceapă, Biscuiți Din Grâu Integral, și Biscuiți Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mică acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Puneți ceapa într-un blender.
Adăugați lapte; procesați până se omogenizează. Mișto.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile și următoarele 5 ingrediente (făinurile prin busuioc) într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați amestecul de ceapă;se amestecă până se umezește. Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic făinată (aluatul va fi lipicios) și frământați ușor de 5 ori cu mâinile făinoase.
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inch; tăiați în 10 biscuiți cu un tăietor de biscuiți de 3 inci.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până devin aurii.