Biscuiți De Dovleac Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones de dovleac fără Gluten. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 205 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, guma de xantan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți de dovleac fără Gluten, Biscuiți De Dovleac Fără Gluten, și Biscuiți Cu Stafide De Ciocolată Cu Dovleac Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Linia de coacere cu ramă cu hârtie pergament. Într-un castron mare, amestecați făina de mei, făina de sorg, făina de orez alb, zahărul granulat, praful de copt, sarea, guma de xantan, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și ghimbirul. Folosind mâinile sau un tăietor de patiserie, tăiați untul în ingrediente uscate până când nu rămân bucăți mari de unt.
Amestecul ar trebui să semene cu o făină de porumb grosier.
Într-un castron mic, amestecați piureul de dovleac, jumătate și jumătate și oul.
Adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă până se formează un aluat umed. Întoarceți aluatul pe foaia de preparare pregătită. Pulverizați ușor partea superioară a aluatului cu spray de gătit antiaderent. Folosind mâinile, bateți aluatul într-un cerc gros de aproximativ 1/2 inch. Folosiți un cuțit ascuțit și tăiați aluatul în 8 sau 12 pene.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 18 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Tăiați rapid din nou pene. Uneori se lipesc împreună în timpul coacerii. Lăsați scones să se răcească pe tigaie.
Pregătiți glazura de vanilie amestecați împreună zahărul pudră, jumătate și jumătate și vanilia împreună într-un castron mic. Glazura ar trebui să curgă ușor dintr-o lingură. Dacă nu adaugă o linguriță suplimentară de jumătate și jumătate la glazură.
Așezați un suport de răcire cu sârmă peste o bucată de hârtie pergament. Lingurați glazura uniform peste biscuiții răciți. Lăsați glazura să se întărească. Pregătiți glazura de dovleac. Într-un castron mic, amestecați împreună zahăr pudră, piure de dovleac, jumătate și jumătate, scorțișoară, nucșoară, ghimbir și cuișoare. Glazura trebuie să fie groasă.
Transferați glazura într-o pungă de conducte.
Stropiți glazura peste fiecare scone. Dacă nu aveți o pungă de conducte, puneți glazura într-o pungă de sandwich din plastic și tăiați unul dintre colțuri pentru a face o pungă sau glazură subțire cu jumătate și jumătate și stropiți dintr-o furculiță pe biscuiți.