Biscuiți de dovleac cu zahăr de scorțișoară

Biscuiți de dovleac cu zahăr de scorțișoară
Biscuiții de dovleac cu zahăr de scorțișoară sunt un vegetarian garnitură. O porție conține 219 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 38 de cenți pe porție. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, scorțișoara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ventilator De Scorțișoară Și Zahăr, Biscuiți Cu Zahăr Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Picătură De Zahăr Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu pergament paper.In într-un bol de amestecare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele de plăcintă cu dovleac și amestecați până se amestecă foarte bine.Împrăștiați bucăți de unt peste amestecul de făină. Folosind degetele sau un tăietor de patiserie, tăiați untul până când amestecul este grosier și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se amestecă dovleacul și Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3
Adăugați-l în amestecul uscat și amestecați pentru a face un aluat foarte moale.Goliți amestecul pe o suprafață făinoasă și apăsați până la aproximativ 1 inch. Folosind un tăietor de 2 1/2 inch, tăiați aproximativ 9 biscuiți și aranjați pe foaia de copt. Dacă utilizați un tăietor mai mic, veți obține mai mulți biscuiți. Un tăietor mai mare vă va oferi mai puțini biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Combinați cele 2 linguri de zahăr granulat cu scorțișoara și presărați generos zahărul de scorțișoară peste vârfurile brioșelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
5
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când brioșele apar maro și fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista