Biscuiți de dovleac cu zahăr de scorțișoară

Biscuiți de dovleac cu zahăr de scorțișoară
Biscuiții de dovleac cu zahăr de scorțișoară sunt un vegetarian garnitură. O porție conține 219 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 38 de cenți pe porție. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, scorțișoara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ventilator De Scorțișoară Și Zahăr, Biscuiți Cu Zahăr Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Picătură De Zahăr Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu pergament paper.In într-un bol de amestecare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele de plăcintă cu dovleac și amestecați până se amestecă foarte bine.Împrăștiați bucăți de unt peste amestecul de făină. Folosind degetele sau un tăietor de patiserie, tăiați untul până când amestecul este grosier și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se amestecă dovleacul și Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
3
Adăugați-l în amestecul uscat și amestecați pentru a face un aluat foarte moale.Goliți amestecul pe o suprafață făinoasă și apăsați până la aproximativ 1 inch. Folosind un tăietor de 2 1/2 inch, tăiați aproximativ 9 biscuiți și aranjați pe foaia de copt. Dacă utilizați un tăietor mai mic, veți obține mai mulți biscuiți. Un tăietor mai mare vă va oferi mai puțini biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Combinați cele 2 linguri de zahăr granulat cu scorțișoara și presărați generos zahărul de scorțișoară peste vârfurile brioșelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
5
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când brioșele apar maro și fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista