Biscuiți de dovleac cu zahăr de scorțișoară
Biscuiții de dovleac cu zahăr de scorțișoară sunt un vegetarian garnitură. O porție conține 219 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 38 de cenți pe porție. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, scorțișoara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ventilator De Scorțișoară Și Zahăr, Biscuiți Cu Zahăr Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Picătură De Zahăr Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu pergament paper.In într-un bol de amestecare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele de plăcintă cu dovleac și amestecați până se amestecă foarte bine.Împrăștiați bucăți de unt peste amestecul de făină. Folosind degetele sau un tăietor de patiserie, tăiați untul până când amestecul este grosier și sfărâmicios.
Se amestecă dovleacul și Zara.
Adăugați-l în amestecul uscat și amestecați pentru a face un aluat foarte moale.Goliți amestecul pe o suprafață făinoasă și apăsați până la aproximativ 1 inch. Folosind un tăietor de 2 1/2 inch, tăiați aproximativ 9 biscuiți și aranjați pe foaia de copt. Dacă utilizați un tăietor mai mic, veți obține mai mulți biscuiți. Un tăietor mai mare vă va oferi mai puțini biscuiți.
Combinați cele 2 linguri de zahăr granulat cu scorțișoara și presărați generos zahărul de scorțișoară peste vârfurile brioșelor.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când brioșele apar maro și fierte.