Biscuiți De Dovleac Cu Cereale Integrale
Cereale integrale Scones dovleac ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 255 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, ovăz laminat de modă veche, făină de patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, Biscuiți De Căpșuni Din Cereale Integrale, și Biscuiți Fără Cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o tigaie pătrată de 9 inci cu pergament și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Bateți împreună dovleacul, zeama și gălbenușul de ou într-un bol mic până se omogenizează; deoparte.
Măcinați ovăzul într-un robot de bucătărie până formează o masă grosieră.
Adăugați făina, zahărul brun, praful de copt, condimentele de plăcintă cu dovleac, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare și puls până se combină.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul arată ca o masă fină.
Adăugați afinele și pulsul o dată.
Adăugați amestecul de dovleac și pulsați până când amestecul de ovăz este doar umezit, 3 sau 4 impulsuri. Întoarceți aluatul din vasul procesorului și frământați ușor până când este combinat, dar nu suprasolicitat.
Apăsați ușor aluatul în tigaia pregătită pentru tort, astfel încât să aibă o lățime de aproximativ 7 inci și o grosime de 3/4 inci (nu va merge până la margini).
Presărați blatul cu zahărul turbinado.
Coaceți până când partea de sus începe să crape și este aurie și fermă la atingere, 25 până la 30 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se înclină pe o tăietură și se taie în 8 biscuiți.
Transferați biscuiții într-un suport de răcire și lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire.