Biscuiți De Dovleac

Biscuiți De Dovleac
Pumpkin Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare, dovleac, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, Kahl De Dovleac Cu Lapte Rece De Dovleac + Scones De Dovleac De Arțar, și Biscuiți de dovleac condimentat cu cremă de dovleac cu scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, 1/2 linguriță de scorțișoară și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1/2 cană de unt și, cu un blender de patiserie sau cu degetele, tăiați sau frecați până se formează firimituri de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mic, bateți dovleacul și 1/2 cană de lapte până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă doar până când aluatul este umezit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Răzuiți pe o placă ușor făinată, întoarceți-o pentru a acoperi și frământați ușor până când aluatul se reunește, 5 sau 6 rotații. Pat aluat într-o rundă de 6 inch 1 1/2 inch grosime; se taie în 6 pene egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Separați pene și așezați - le pe o foaie de copt ușor unsă cu 12 pe 15 inci. Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de lapte pentru a se amesteca; periați ușor peste vârfurile de biscuiți (aruncați orice spălare de ou rămasă). Într-un alt castron mic, amestecați zahărul granulat și restul de 1/4 linguriță de scorțișoară; se presară uniform peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când biscuiții se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați într-un raft; serviți cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista